Grădinița Genesis

Vă urăm bun venit la Genesis Collegiate,
prima grădinița particulară acreditată din București!

Echipa Genesis, prin experiența acumulată în timpul celor 18 ani de activitate, este o echipă de profesioniști ce conferă garanția actului educațional.

De acum înainte ne vom ocupa împreună de educația și bunăstarea copilului dumneavoastră, cu certitudinea ca acesta va beneficia de avantajele sistemului de învățământ Genesis.

Sistemul de învățământ Genesis vine în întâmpinarea nevoilor individuale ale copiilor, atribuind o deosebită importanță dezvoltării libere și armonioase a personalității lor. Întreaga activitate are în vedere particularitățile de vârstă și individuale, sprijinind formarea autonomă și creativă a copiilor.

Pachetul educational Genesis  asigură preșcolarului de astăzi o viitoare cariera școlară de succes.

Noi, echipa Grădiniței Genesis, alături de  Școala Genesis, vă invităm să fim parteneri în educarea și instruirea copiilor noștri!

Image
Image

Povestea Genesis a început în anul 2000, odată cu deschiderea unei grădinițe care să le ofere copiilor o educație timpurie de cea mai bună calitate, să le dezvolte abilitățile într-un climat sigur și să le deschidă calea pentru următoarele etape de învățare.

La finalul unui an de studiu, micuțele nostre balerine, împreună cu profesoara Sabina Ioniță, au susținut miercuri, 12 iunie, o lecție festivă. Felicitări tuturor!
În lunile decembrie și ianuarie, la Grădinița Genesis vom aborda un nou proiect educațional ”Călătorie în Regatul de Gheață”. Proiectul se va desfășura pe durata a patru săptămâni și este corelat cu tema transdisciplinară „How the world works” (din cadrul programului internațional PYP - Primary Years Programme). Copiii vor descoperi…
Luna noiembrie a debutat cu un nou proiect educațional, ”Povestea unei frunze”. Proiectul se desfășoară pe durata a cinci săptămâni și este corelat cu tema transdisciplinară „How we express ourselves” (din cadrul programului internațional PYP - Primary Years Programme). Cum ar fi să aflăm povestea toamnei chiar de la protagonista…
Luna septembrie a marcat demararea proiectului educațional ”POVESTEA MEA”. Acesta s-a desfășurat pe durata a cinci săptămâni. Cine sunt eu și cine sunt cei de lângă mine? Ne-am propus să aflăm, împreună cu fiecare copil, despre evoluția fiecăruia odată cu trecerea timpului. Am realizat că suntem unici și fiecare dintre…
Activitățile incluse în programul de acomodare şi cel obişnuit al grădiniţei presupun, deasemenea, petrecerea timpului în aer liber, la locul de joacă, zilnic, în funcţie de starea vremii. Copiii vor fi invitaţi să exploreze spaţiul de joacă şi spaţiul verde din curtea grădiniţei şi să se joace în voie.
Genesis Collegiate îi așteaptă pe copii cu un program îmbunătățit, aliniat la normele internaționale, mai flexibil și mai bine structurat!Adaptându-ne la cerințele de ordin psihologic în organizarea activităților, urmărind criteriile de adecvare la curba efortului, randament, motivație și o amplitudine mai mare în abordarea predării-învățării în mod diferențiat, vă facem…
Perioada cuprinsă între 3 și 14 septembrie este dedicată acomodării și familiarizării copiilor cu mediul grădiniţei. Copiii vor participa la jocuri de socializare şi cunoaştere interpersonală. De asemenea, vor avea ocazia să se prezinte şi să exploreze împreună clasa, dar şi jocurile şi jucăriile. Programul de acomodare este bazat pe…

Acreditare de nivel internațional

Astăzi, Campusul Genesis Collegiate este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ, de la cel preșcolar la cel gimnazial, a aderat la organizația International Baccalaureate (IB), care oferă programe educaționale în 146 de țări, și este în curs de a obține acreditarea IB la nivel internațional.
În 18 ani, am construit o cultură bazată pe standarde profesionale înalte, etică, transparență, deschidere către valorile umane universale și realitățile economice, culturale și sociale ale lumii de astăzi. Ne îmbogățim continuu cunoștințele și abilitățile pentru a-i ajuta pe elevii noștri să învețe cu pasiune, să îndrăznească să afle mai mult, să pună întrebări, să caute soluții și să găsească răspunsuri.

Gânduri despre Genesis

Image
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.