Parteneri educaționali

Image
Muzeul Național de Istorie a României este principalul partener al Concursului ARTfel de Istorie, inițiat de școala noastră, în anul 2015.
Instituția de cultură este cel mai important muzeu al statului român. Deține obiecte cu valoare istorică descoperite pe teritoriul actual al României din timpuri preistorice și până în perioada contemporană.
De asemenea, este cel mai important muzeu de istorie și arheologie din România, atât prin mărime, cât și prin patrimoniu.
Image
Federația Română de Aikido Modern a luat ființă ca o sinteză a unei practici de peste 20 de ani a aikido-ului în România, la bază fiind necesitatea răspândirii unui aikido neîngrădit în forme și supus unei birocrații organizatorice care să minimizeze bogăția acestei forme de practică, fizică și spirituală, care să lase un acces nediscriminatoriu membrilor săi, la beneficiile unui practici de durată si calitate a aikido-ului la noi țară.
Federația Română de Aikido este recunoscută de Guvernul Romaniei ca federație națională pentru ramură de sport Aikido din iulie, 2007. Aikido este recunoscut ca ramură de sport distinctă în România.
Image
Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. 
Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.
Anual, peste 50.000 de spectatori din Bucureşti şi din ţară vizionează spectacolele montate la Teatrul Ion Creangă, spectacole care propun experienţe artistice semnificative menite să inspire, să îndemne la reflecţie şi să aducă bucurie celor mici.
Image

Universitatea din Bucureşti este considerată cea mai importantă instituţie de învăţământ, cercetare şi cultură din România, dobândind, în cei peste 150 de ani de existenţă, un solid prestigiu naţional şi internaţional.
Numeroasele generaţii de studenţi şi profesori au reuşit să impună universitatea ca una din instituţiile de referinţă pentru întreaga societate românească, fiind prima instituţie românească existentă în primele 600 de universităţi din lume.
Universitatea din Bucureşti oferă numeroase programe de studii, la toate nivelurile şi formele de pregătire universitară

Image
De 15 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. O vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti este o experienţă în sine.
Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărturești vă așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați.
Lanţul de librării Căr­tu­reşti a ajuns la 21 de librării, dintre care opt în Capitală, iar restul în provincie.
Image
Corul Național de Cameră “Madrigal-Marin Constantin”, unul dintre cele mai apreciate ansambluri corale profesioniste, este o emblemă a vieții muzicale românești și universale, iar în cei 54 de ani de existență artistică, numele său a reprezentat, de numeroase ori, imaginea României în lume, devenind un adevărat “brand de țară”.
Începând din anul 1964, Madrigalul a participat la toate edițiile Festivalului Internațional “George Enescu”. Din 1969, Madrigalul a susținut permanent concerte în SUA, Canada, Europa și Asia, realizând până în prezent peste 4100 de concerte, dintre care 2000 în străinătate.
Image
Clubul de Dans Sportiv Mihai Petre, numit și Academia de Dans a fost înființat în 2002, iar în scurt timp a reușit să devină unul dintre cele mai importante cluburi de dans sportiv din România.
Clubul este condus de Mihai și Elwira Petre, câștigători a 14 titluri de Campioni Naționali, prima pereche de dansatori profesioniști din România clasată în top 50 World Ranking List și finaliști de Cupă Europeană.
Clubul a organizat multe ediții ale Concursului național de dans sportiv “Romanian Open”, o competiție de referință a Federației Române de Dans Sportiv.

Susținători ai proiectelor Genesis

Image
Image
Image
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.