Iuliu Ștefan

”Îmi place să lucrez cu copiii. Satisfacția performanțelor acestora, inocența și spontaneitatea lor îmi întăresc zi de zi convingerea că a fi profesor este cea mai frumoasă meserie”. Sunt motivele principale pentru care Iuliu a ales să fie înconjurat de copii, de peste 8 ani.

Acesta își personalizează procesul de studiu luând în calcul atât metodele moderne de predare, cât și cele tradiționale. ” Îmbin ludicul ori de câte ori este cu putință, astfel încât elevii să perceapă învățarea ca pe o joacă. Caut mereu indicii care să mă ajute să descopăr harul fiecăruia dintre elevii mei. 

Cred în potențialul unic al fiecărui copil și îmi asum cu responsabilitate rolul de profesor care formează, nu doar informează”, ne-a povestit el.
Iuliu Ștefan este absolvent al Liceului Pedagogic din Ploiești și a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Spiru Haret.
Acesta e de părere că motivația, perseverența și capacitatea de a empatiza cu elevii sunt câteva dintre calitățile care îl recomandă ca profesor al Școlii Genesis.
Fiind un profesor de sport, Iuliu este un adevărat promotor al mișcării și al unui stil de viață sănătos. 

 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.