Să înceapă AVENTURA!

Perioada cuprinsă între 3 și 14 septembrie este dedicată acomodării și familiarizării copiilor cu mediul grădiniţei. Copiii vor participa la jocuri de socializare şi cunoaştere interpersonală. De asemenea, vor avea ocazia să se prezinte şi să exploreze împreună clasa, dar şi jocurile şi jucăriile.

Programul de acomodare este bazat pe conceptul educaţiei prin joc. La bază va sta programul nostru de dezvoltare a abilităților sociale și emoționale, ,,Eu pot”, coordonat de echipa de psihologi Mihaela Popescu și Carmen Costea.

noutati-gradinita-genesis-1.jpg
Punctul de pornire al acestui program va fi motivarea și stimularea copiilor pentru a comunica și interacționa, atât între ei, cât și cu educatoarele și profesorii. Copiii vor participa la diferite jocuri precum “Să descoperim prieteni şi locuri”, “Povestea puiuluide arici”, „Mingea săltăreaţă”,“Al cui este pantoful acesta?”, “Mascota clasei!”, “Alege și povestește!”, “Prieteni lipicioși!”, “Capsula timpului!”, “Îți mai aduci aminte?” şi multe alte jocuri surpriză.

Copiii din grupele mijlocii şi mari îşi vor revedea colegii şi vor povesti despre aventurile din vacanţa de vară, despre prietenie, întâmplări hazlii și își vor face planuri pentru noi descoperiri în anul ce urmează.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2020.