Carmen Costea

Director Liceul Teoretic ”Genesis College” și Director de Evaluare și Admitere

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, secţia Pedagogie, din cadrul Universităţii din Bucureşti, Carmen deţine  un masterat în Management şi Evaluare Educaţională, obţinut în cadrul aceleaşi facultăţi. A participat la diverse cursuri şi formărieducaţionale, precum “Educarea copilului fără violenţă – Disciplina Pozitivă”, organizat de fundaţia „Salvaţi Copiii” sau programul de formare „Metodologia activităţilor de consiliere şi orientare şcolar-profesională” al Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei şi, de asemenea, a urmat programul de specializare pentru calitatea de Mentor.

Cu o vastă experienţă profesională, Carmen s-a implicat în diferite proiecte educaţionale, de la consiliere în carieră pentru programul „Inovaţie şi performanţă îndezvoltarea profesională a cadrelor didactice din mediul urban”, până la Formator pentru modulul III, „TIC şi strategie didactică”.

Carmen are o experienţă de 9 ani în consilierea psihopedagogică – atât consiliere individuală, cât şi de grup, iar dincolo de lucrul cu copiii, îi place să călătorească și se relaxează citind.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.