Mădălina Podoleanu

Mădălina este genul de persoană care a făcut tot posibilul să-și urmeze visul, și anume să lucreze cu cei mici. Deși la finalizarea liceului a urmat un alt traseu universitar, pasiunea ei a rămas pedagogia. 
A colaborat, ca voluntar, cu foarte multe instituții de învățământ, prin care cel mai des cu Școala nr. 11 Ion Heliade Rădulescu, până când a hotărât că niciodată nu este prea târziu pentru a-și urma vocația. 
Este absolventă a  Facultății de Psihologie și Științele Educației, din cadrul Universității București, cu specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. 
Mădălina vorbește despre meseria de dascăl încă din copilărie, când totul era un simplu joc. ”Am ales această profesie deoarece cred că dascălii sunt acei oameni care modelează, îndrumă și dăruiesc...sunt precum sculptorii, care dintr-o bucată banală de lemn, reușesc prin muncă, dăruire și har să creeze adevărate capodopere”. Îi place să creeze figurine, jocuri și colaje pentru copii. În cadrul grădiniței este coordonatorul programului Do It Yourself, Pune mare preț pe activitățile practice și învățarea prin descoperire, iar în timpul liber este pasionată de lectură, sport și muzică.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.