Mihaela Florea

Și-a început cariera de educator acum 10 ani, iar de atunci spune că a acumulat experiență continuu, nu doar de la colegi, ci mai ales de la copiii pe care i-a avut în grijă. ”Mi-am ales meseria de dascăl pentru că necesită iscusinţă, talent, răbdare și multă dăruire, am transformat lucrul cu copiii într-o pasiune, iar relațiile de colegialitate, într-o muncă de echipă cu oameni de la care pot învăța continuu.”

”Miss Miky”, așa cum îi spun copiii, coordonează frecvent ateliere de creație pentru copii, conform calendarelor de evenimente ale grădiniței.
Definitorii în formarea ei profesională au fost Școala Națională de Studii Politice și Administrative, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice ”David Ogilvy” și Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Pedagogia învățământului primar și preșcolar - Universitatea din București.

Mihaela Florea îndrăgește arta în toate formele ei – dans, muzică și pictură, iar în timpul liber citește sau merge cu drag la teatru și în excursii.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.