Doris Călin

Cu o experiență de trei ani în învățământul preșcolar și de încă trei ani în proiecte educaționale, vocația și pasiunea pentru învățământ sunt, de fapt, pentru Doris, o moștenire de familie. Provine dintr-o familie de cadre didactice - mama educatoare, tatăl profesor. A împrumutat de la bunicii ei abilitățile sociale și de relaționare cu copiii, ambii fiind cadre didactice, și le-a pus în practică încă de la prima experiență cu cei mici.

”La Genesis mi-am reactualizat noțiunea de învățământ. Consider că cel mai bine mi se potrivește statutul de profesor pentru învățământul preșcolar”, despre care spune că o motivează.
”Faptul că îi văd pe copii crescând frumos, mă motivează - se creează o legătură aparte și cred cu tărie că nu e niciun domeniu cu asemenea satisfacții ulterioare ”.

La bagajul de cunoștințe universitare, Doris a adăugat Facultății de Drept din cadrul Universității ”Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar, din cadrul Universității București, pe care o finalizează anul acesta. 

Printre pasiunile ei se numără designul interior, lectură și muzică.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.