Laura Beșliu

Laura este absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București și a modului de pregătire psiho-pedagogică a personalului didactic. În prezent, urmează cursurile unui program de master intitulat ”Consiliere în asistență socială”, în cadrul aceleiași instituții de învățământ. De asemenea, continuă parcursul educațional în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Are o bogată experiență în lucrul cu cei mici și a făcut de-a lungul timpului practică la diverse grădinițe, organizații non-guvernamentale și after-school-uri.

Ne-a mărturisit că i-au rămas în suflet vorbele lui George Enescu: “Ce greşeală este să crezi că un copil, pentru că e mic, poartă în el visuri minuscule!” şi, de atunci, îşi doreşte să dea aripi fiecărui vis de copil, să-i vadă pe cei mici cum cresc şi progresează, devenind mai capabili şi mai talentaţi.

Atunci când nu își petrece timpul cu copiii, printre pasiunile ei se numără lectura, călătoriile, filmele și ieșirile în natură.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.