Diana Gabriela Zmău

În cei aproape 9 ani de experiență în învățământul românesc de stat și particular, Diana a devenit un cadru didactic creativ, dinamic, apropiat de copii și mereu în căutare de noi metode de predare.

Este, din 2008, licențiată a Facultății de Litere “Dunărea de Jos” din Galați, secția Română-Engleză și a participat la cursuri de formare didactică atât în Galați, cât și în București.

În primii ani de activitate a predat limba engleză elevilor din învățământul primar, la Fundația “Inimă de Copil” din Galați, apoi a continuat parcursul ca profesor pentru clasele V-VIII, a lucrat ca Teacher Assistant pentru Fundatia “English in the Community”, Peacehaven, East Sussex, Anglia, iar din anul 2012 s-a alăturat Echipei Grădiniței Genesis, ca profesor de limba engleză pentru învățământul preșcolar.

Scopul ei ca profesor este să le transmită copiilor de la grădiniță dragostea pentru limba engleză; își dorește ca activitățile de limba engleză să fie percepute de copii ca unele distractive și să îi susțină pe copii în procesul lor de dezvoltare cognitivă, emoțională și socială. Fiind pasionată de teatru de improvizație, îi place să includă în activitatea sa jocuri de mișcare, de dezvoltare a imaginației și a limbajului și de concentrare.
 

Contact us

  • Grădinița: 031 425 05 62, gradinita@genesis.ro
  • Școala: 031 425 05 63, scoala@genesis.ro
  • Comunicare & PR: comunicare@genesis.ro
Genesis Collegiate Șoseaua Străulești 89A, sector 1, București
Design & Development by Centriqa Marketing Bureau
© Copyright Genesis Collegiate Campus 2019.